دیدار سرپرست استانی دانشگاه فنی و حرفه ای با نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی
18شهریورماه 95 :
دیدار سرپرست استانی دانشگاه فنی و حرفه ای با نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی
آقای مهندس سلیم سرپرست استانی دانشگاه فنی و حرفه ای و رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای ابن حسام صبح امروز در دیدار با حجه الاسلام عبادی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت : رفع موانع و مشکلات آموزشکده های استان حمایت همه جانبه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی را می طلبد وی با بیان عدم اعتبار کافی برا اتمام ساختمان های آموزشی ، افزود بازدید از مراکز مبین همه مشکلات است از جمله ساختمان آموزشی واقع در 12کیلومتری شهر بیرجند که هیچ توجیهی برای استقرار سیستم آموزشی در آن مکان وجود ندارد و با توجه به همجواری با مرکز امنیتی پدافند هوایی شرق کشور و همچنین عدم وجود و تأمین زیر ساخت و راه دسترسی و موارد و ایرادات دیگر غیر قابل استفاده می باشد . همچنین عدم وجود نمازخانه و سالن مطالعه در آموزشکده ابن حسام را از دیگر مشکلات بزرگ برشمردند و از نماینده محترم تقاضای پیگیری در اختصاص اعتبارات برای آموزشکده های استان شدند .
حجه الاسلام سید محمد باقر عبادی نماینده محترم مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی ضمن خیرمقدم و تبریک به آقای مهندس سلیم افزودند ان شاء الله با حضور حضرتعالی شاهد تغییرات گسترده و روند رو به رشد در آموزشکده های استان و آموزش عالی باشیم .
ایشان ضمن انتقاد از ساخت ساختمان های واقع در 12کیلومتری بیرجند خاطر نشان کردند طی بازدید 3سال پیش از ساختمان شماره 3 آموزشکده ابن حسام در دوران ریاست قبلی تذکر دادم که ساخت این ساختمان ها در این موقعیت چه توجیهی دارد ، امکانات را چگونه می خواهید در این مکان مستقر کنید ایاب و ذهاب و عدم وجود زیرساخت های لازم را چگونه میخواهید برطرف کنید.
نماینده محترم مجلس افزودند مدیرانی که با نمایندگان خود در مجلس در ارتباط بوده و مشکلات را درمیان می گذارند و فرصت ها را به آنان اعلام می کنند ، موفق ترند و قول مساعد دادند رفع موانع قانونی آموزشکده های استان از طریق دفتر پیگیری خواهد شد .
حجه الاسلام عبادی ساخت نمازخانه و سالن مطالعه در مراکز آموزشی را مهمترین اولویت دانستند و افزودند من تعجب میکنم چگونه آموزشکده ای با بیش از 1400 دانشجو فاقد نمازخانه و سالن مطالعه است .علم بدون عمل و فرهنگ سازی ، در جامعه تأثیری نمی گذارد ضمن اینکه سبب انحراف نیز می گردد . فرهنگ سازی ، تربیت دینی و مدنی مهمترین امر در جهت دهی به علم است .
دانشجویان ما پس از فارغ التحصیلی باید افرادی اهل فن و فرهنگ باشند و وارد جامعه کاری شوند . چون فرهنگ مثل هوا است و آلوده بودن آن سبب شیوع و سرایت آلودگی به تمام اعضاء می گردد .