تشکیل بنیاد حامیان خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی
مراسم تشکیل بنیاد حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی با حضور دبیر کل مجالس آسیایی ، معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای و جمعی از مسئولان ، خیرین و روسای دانشکده های فنی و حرفه ای سراسر استان در 26 تیر ماه سال جاری برگزار شد.
شرح خبر : طی این مراسم ابتدا رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ضمن خیر مقدم به میهمانان ، اطلاعاتی در باره فعالیتهای این دانشگاه ، تعداد دانشجویان و رشته های موجود در مقطع کاردانی و کارشناسی در اختیارشان قرار داد .
وی همچنین از راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای نهبندان خبر داد و افزود ما برای جذب 6500 دانشجو در مهر و بهمن ماه سال جاری اعلام آمادگی کرده ایم .
مهندس نخعی به فعالیت 119 نفر پرسنل و 12 عضو هیات علمی اشاره کرد و از پرورش تکنسین ماهر و آچار بدست به عنوان یکی از وظایف اصلی این مجموعه که آن را از بقیه دانشگاه ها متمایز می کند ، یاد کرد و افزود : این دانشگاه تلاش دارد در شرایط فعلی بخشی از مشکلات بیکاری و اشتغال کشور را مرتفع کند .نخعی با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشگاه با برخی شرکت ها قراردادهای تولیدی منعقد کرده ، گفت 75 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه وارد بازار کار می شوند. وی در ادامه متذکر شد با توجه به فنی بودن دانشگاه و هزینه های سنگینی که دانشگاه متحمل می شود ، راه اندازی بنیاد حامیان ضروری است.
در ادامه مراسم ، دکتر مجیدی دبیر کل مجالس آسیایی با بیان اینکه در ابتدا باید رابطه بین دانشگاه و جامعه را تغییر داد و در نسل سوم دانشگاه ها در کشور به دنبال دانشگاه کار آفرین بود ، گفت : دانشگاه مدرک آفرین خوب است و تا کنون در طول این 40 سال مدرک تحویل جامعه داده ایم اما باید دید چقدر این مدارک کارآفرین بوده اند.
دکتر مجیدی با تاکید بر اینکه درب دانشگاه هایی مانند فنی و حرفه ای را باید بر خلاف برخی دانشگاه ها که در حال ادغام هستند باز گذاشت و آن را بسط و توسعه داد ، افزود : چنین مجموعه هایی سربازان توسعه منهای نفت هستند . وی با اشاره به اینکه جامعه ی ما به علم کاربردی در کنار علم نظری نیازمند است ، افزود در گذشته دور نگاه غلط به علوم انسانی و فنی و حرفه ای در کشور وجود داشته که ما را متضرر کرده است. وی با تاکید بر اینکه برخی قوانین فنی و حرفه ای باید تسهیل شود بیان کرد باید به دنبال بومی سازی تجارب باشیم . مجیدی از نیروی انسانی به عنوان سرمایه مهم خراسان جنوبی یاد کرد و گفت : از بازار 600 میلیونی همسایگی استان با افغانستان استفاده نشده است.
معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در این جلسه با بیان اینکه آموزش ها باید مبنای مهارتی داشته باشند افزود ، قانون گذار مصوب کرده تا پایان برنامه ششم 30 درصد دانشجویان کشور باید مهارتی باشند که الان این رقم 14 درصد است .
وی با تاکید بر اینکه زمینه ی بین المللی شدن دانشگاه وجود دارد و از مهر امسال از سنگال ، لبنان و...دانشجو پذیرش شده و این ظرفیت برای افغانستان هم وجود دارد، افزود عزم کشور بر تقویت این دانشگاه است .دکتر زمانی ضمن اشاره به اینکه خراسان جنوبی جزو سه استان دانشگاهی کشور است ادامه داد : سرمایه گذاری در حوزه آموزش در استان جواب داده است.
وی با اشاره به راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای در نهبندان افزود : تاسیس بنیاد حامیان صرفا برای کمک مالی نیست بلکه این مجموعه باید پل ارتباطی دانشگاه با جامعه بوده و به لحاظ فکری و معنوی هم یاری گر دانشگاه باشد .
در ادامه آقای دانشمند مسئول بنیاد حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی هم گفت : با توجه به اینکه این دانشگاه فنی است درصدداست از تجهیزات و تکنولوژی روز استفاده کند که حجم بالایی از اعتبار را می طلبد.
در این جلسه 11 نفر به عنوان اعضای هیات مدیره و دو نفر به عنوان بازرس بعد از برگزاری انتخابات معرفی شدند.